Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga Migjeni, nr. 72

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Fushatat e Marketingut

 

ZGJIDHJE E SHPEJTË DHE E THJESHTË PËR NEVOJAT TUAJA!

 

Ekspres kredi deri në 5,000 euro me 0% shpenzime administrative, pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa kolateral. Vetëm me kontratë pune!

 

Festat e fundvitit janë ngjarje e veçantë dhe të gjithë dëshirojmë që t'i kalojmë sa më mirë dhe të sjellim gjëra të reja në shtëpi. Ejani në bankën Raiffeisen dhe merrni ekspres kredi për vit të ri, deri në 5,000 euro, me 0% shpenzime administrative dhe me një afat kthimi deri në 60 muaj. Procedura është e thjeshtë dhe nuk keni nevojë për bashkë-huamarrës, garantues apo kolateral.

 

Apliko sot dhe përfito nga oferta:

  • Kredi prej 200 euro - 5'000 euro
  • Afati i kthimit deri në 60 muaj
  • 0% shpenzime administrative
  • Pa garantues;
  • Pa bashkë-huamarrës;
  • Pa kolateral.

Dokumentet e nevojshme:

  • Kontrata e punës;
  • Një faturë komunale.

Për informata më të detajura, vizitoni degën më të afërt të Bankës Raiffeisen, apo kontaktoni në Qendrën kontaktuese në numrin e telefonit: 038 222 222.

 

 

Blej biletën për filmin tënd të preferuar duke përfituar 1 Euro zbritje!


Për çdo pagese të biletave ne Cineplexx Kosovo? me kartelat e Bankës Raiffeisen ju përfitoni 1 Euro zbritje.


Oferta vlen deri me 20 janar 2017. 

Cineplexx_1Euroc