Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga Migjeni, nr. 72

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +381 38 222 222

Mob: +386 49 222 222

F: +381 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Lista e Tarifave

Në vijim mund të gjeni listën e tarifave për individë dhe biznese:

 

Butoni lista e tarifave per individe ALBButoni lista e tarifave per biznese ALB

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni në 038 222 222, ext. 291.