Sponzorimet 2019

Gjatë vitit 2019, Banka Raiffeisen ka vazhduar të perkrahë projekte nga fusha e sportit, kulturës, edukimit, shëndetësisë dhe përgjegjësisë sociale.

Në vijim mund të gjeni listën e projekteve të përkrahura gjatë vitit 2019:

 

 • Projekti ATOMI 
 • Fondacioni Bone Vet - Kosova Makers League
 • Chopin Piano FEST "Prishtina 2019" 
 • Festivali i Filmit Ndërkombëtar në Prishtinë “PriFest”
 • Teatri Profesional "Adriana Abdullahu"
 • ICK Elevator Lab
 • Aksioni për nëna dhe fëmijë
 • Galeria e arteve - Ekspozita Gjon Mili”
 • Emerging Europe
 • Federata e Hendbollit
 • Autostrada Bienale
 • Anibar
 • Ambasada e Austrisë “Dita e Austrisë”
 • Sh.F.M.U. “Naim Frashëri” në Prishtinë

 

 

Sponzorimet 2018

Në vijim mund të gjeni listën e projekteve të përkrahura gjatë vitit 2018:

 • Projekti ATOMI 
 • Fondacioni Bone Vet - Kosova Makers League
 • Chopin Piano Fest "Prishtina" 
 • PriFest - Prishtina International Film Festival 
 • Teatri Profesional "Adriana Abdullahu"
 • Shoqata e Artistëve Mitrovicë
 • Akademia e Basketbollit në Mitrovicë`
 • Akademia e Basketbollit në Mitrovicë
 • Fondacioni Lumbardhi
 • Klubi Hendbollistik Prishtina
 • Keep it Green
 • Youth Innovation Pejë
 • Këshilli i veprimit rinor
 • Komedia Fest
 • British Embassy Event
 • ICK Elevator Lab
 • Aksioni për nëna dhe fëmijë
 • Donacion në klinikën neonatologjike në Prishtinë
 • Down Syndrome Kosova
 • SOS - Kindergarden
 • Galeria e arteve - Ekspozita Muslim Mulliqi
 • Dita e Austrisë 
 • UBT Lab
 • Cactus Lab 
Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu