Në vijim mund të gjeni shpalljet për tenderë dhe dokumentet përcjellëse. Për informacione shtesë sa i përket shpalljeve, ju lutem kontaktoni: prokurimi@raiffeisen-kosovo.com.

Afatet dhe kushtet e përgjithshme për prokurim të mallërave dhe shërbimeve në Raiffeisen Bank në Kosovë

Afatet dhe kushtet e përgjithshme për shërbimet e IT-së në Bankën Raiffeisen në Kosovë
 

Blerje dhe Mirëmbajte të Gjeneratorëve T011-0521

Publikim Tender-Blerje dhe Mirembajte te Gjeneratoreve T011-0521

Shtojca 1 - Specifikat dhe Oferta financiare T011-0521

 

IT equipment Network cabling and components - ReT006-04-22

Tender Announcement - IT equipment Network cabling and components - Re-T006-04-22
 

Annex 1 - IT equipment, Network cabling and components - Re -T006-04-22


 


 

 

 

Complementary Content
Tools
chat-logo

How can I help you?Click here

chat-logo

How can I help you?Click here