;

Klientë të nderuar,

 

Ju njoftojmë se afati për aplikim për shtyrje të kredisë ka përfunduar. Ju udhëzojmë të ndiqni lajmet në web faqen tonë me njoftime për pranimin e aplikacioneve të reja për shtyrje të kredisë si dhe faqen tonë zyrtare në Facebook.

 

Për më shumë informata, na kontaktoni në kanalet e komunikimit:

Web page: www.raiffeisen-kosovo.com

Email: customer.service@raiffeisen-kosovo.com dhe contact.center@raiffeisen-kosovo.com

Qendra Kontaktuese 038222222 dhe 049 222 222

SMS Falas: 50223

Complementary Content
Tools