Banka Raiffeisen ju mundëson të merrni kredi për të blerë pajisje apo mallra bujqësor, me qëllim që të rritni kapacitetin prodhues. 

Gjithashtu, ju përfitoni grejs periudhë si dhe kthim të kredisë të ndërlidhura me sezonalitetin e biznesit tuaj apo sektorit bujqësor me të cilin merreni.

Procedura për aplikim është e lehtë, e thjeshtë dhe fleksibile,

Apliko online

Plotësoni formën e aplikimit dhe ne ju kontaktojmë brenda 2 orëve!

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Sigurimi i kredisë

Meso më shumë për mundësinë e sigurimit të kredisë

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu