Shërbimi e-Commerce nga Banka Raiffeisen

Raiffeisen e-Commerce

Pagesat me kartela tashmë nuk njohin më kufi. Kudo që klientët tuaj ndodhen do të kenë mundësi të kryejnë pagesat për produktet apo shërbimet tuaja.

Rrisni volumin e shitjeve - Duke ofruar mundësi të ndryshme pagesash klienti mund të zgjedhë mënyrën që i përshtatet. Klienti mund të paguajë me një kartë debiti, krediti, me këste apo me çdo lloj karte tjetër që disponon. 

Përparësitë

  • Mundësi shitjeje 24/7 dhe pa barriera fizike.
  • Shërbim me teknologjinë më të fundit
  • Shërbimi e-commerce ofrohet me protokollin e sigurisë 3D Secure për kartelat VISA (VISA Secure) dhe Mastercard (SecureCode). Këto elemente rrisin sigurinë e pagesave si dhe krijojnë rehati për klientët tuaj.

Në çdo moment që ju keni pyetje apo paqartësi mund të kontaktoni në Qendrën kontaktuese: 038 222 222, apo të paraqiteni në degën më të afërt për të marrë më shumë informacione.

Apliko online

Bëni kërkesë online për t'u pajisur me shërbimin e-commerce

Raiffeisen PLUS Business

Mëso më shumë mbi platformën më të re digjitale Raiffeisen PLUS BUSINESS.

Pakot e llogarisë rrjedhëse

Mësoni më shumë mbi pakot e llogarisë rrjedhëse

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu