Platforma digjitale që lehtëson përvojën tuaj bankare

Raiffeisen Plus Business është platforma më e re dhe e avancuar digjitale nga Banka Raiffeisen. Me anë të kësaj platforme shërbimet bankare nuk njohin hapësirë, kohë e as kufinj.

Kjo platformë përfshinë e-banking përmes të cilit ju mund të kyçeni në llogarinë tuaj nga kompjuteri, aplikacionin mobil te përshtatshëm për Android dhe iOS i cili ju mundëson të keni qasje në llogarite tuaja nga telefoni juaj mobil ose tableti.

Si shërbim i ri në platformën digjitale të bankës Raiffeisen vjen REI - Asistenti virtual në Viber dhe Facebook Messenger i cili ju mundëson të merrni informata mbi gjendjen e llogarisë suaj si dhe për produktet dhe shërbimet e bankës ne çdo kohe.

Raiffeisen Plus Business aplikacioni mobil

Instaloni aplikacionin Raiffeisen Plus Business këtu>> dhe regjistrohuni në platformën m-banking me vetëm pak hapa.

Raiffeisen Plus Business aplikacionin mobil ju mundëson:

  • Siguri maksimale, falë metodave më të reja të verifikimit: Shenjë gishti ose FaceID
  • Kontroll i gjendjes së llogarisë dhe historisë së transaksioneve
  • Kontroll i gjendjes së kartelave te debitit/kreditit dhe historisë së transaksioneve
  • Kontroll i të gjitha detajeve të kredive apo depozitave
  • Pagesa brenda vendit - video udhëzuese >> si si mund të realizoni pagesat brenda vendit me Raiffeisen Plus Business
  • Pagesa të shërbimeve komunale - video udhëzuese >> se si të paguani shërbimet komunale me aplikacionin mobil

 

Video udhëzuese>> se si ju mund të regjistroheni në aplikacionin mobil Raiffeisen Plus Business

Raiffeisen Plus Business shërbimi e-banking

Platforma e re e E-Banking është më e avancuar dhe ju ofron klientëve më shumë mundësi për të menaxhuar llogarinë e tyre, duke përfshirë këtu edhe transaksionet brenda llogarive në kohë reale. Klientët mund të regjistrohen shumë lehtë në këtë platformë, mjafton të ndjekin hapat në videon udhëzuese këtu>> 

Regjistrimi tani në platformën e re Raiffeisen Plus Business do t’ju mundësojë klientëve më shumë kohë të mësohen me përdorimin e saj, sepse platforma e vjetër E-Banking do të jetë funksionale vetëm edhe për një kohë të caktuar.

Çka është REI - Asistenti virtual ne Viber dhe Facebook Messenger

Banka Raiffeisen ka prezantuar platformën për shërbime bankare edhe në Viber duke ju mundësuar klientëve të marrin informacione bazë për gjendjen e llogarive, si dhe ta konfirmojnë nëse kanë pranuar pagën ose pensionin në llogarinë e tyre.

Ky shërbim prezantohet për herë të parë në Kosovë, dhe ju mundëson klientëve të Bankës Raiffeisen të pranojnë shpejt dhe lehtë informacione edhe mbi gjendjen e llogarive së tyre, vetëm duke shkruar fjalët kyçe në platformën e Bankës në viber, psh.: “bilanci”, “gjendja e llogarisë” ose “gjendja e mbetur e kredit kartelës”. Ky shërbim është i përshtatshëm edhe për klientët që dëshirojnë të konfirmojnë nëse kanë pranuar pagën ose pensionin në llogarinë e tyre.

Për të pranuar këto informacione për llogaritë e tyre, klientët e Bankës Raiffeisen duhet fillimisht të regjistrohen në platformën e Bankës në Viber. Procesi i regjistrimit është i lehtë dhe behet me disa hapa të thjeshte teë cilët mund ti ndiqni në videon udhëzuese këtu>>

Platformën e Raiffeisen në Viber mund të shfrytëzojnë edhe klientët tjerë të cilët nuk janë të regjistruar. Aty mund të marrin informacione mbi lokacionin e degëve dhe bankomatëve të Bankës Raiffeisen, duke shkruar kërkesën e tyre përmes fjalëve kyçe: “degët, “ATM”, ose “bankomat”. Po ashtu, mund të marrin informacione edhe për tarifat, kreditë, si dhe informacione për shërbimet dhe produktet tjera të Bankës, gjithmonë duke përdorur fjalët kyçe me të cilat funksionon platforma, psh. “tarifat”, “kreditë”, “llogaritë” etj. Ndiq videon udhëzuese për përdorim të REI - Asistentit virtual në Viber këtu>>


Kushtet e përgjithshme të punës për REI - asistentin virtual në Viber dhe Facebook Messenger>>

Raiffeisen Plus Business

Aplikacionin mobil për iOS

Raiffeisen Plus Business

Aplikacionin mobil për Android

Video udhezues per e-banking

Manuali i përdorimit

Shfleto manualin e përdorimit për aplikacionin mobil

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu