Përfito 4% kthim të parave. Rezervo tani!

Banka Raiffeisen si pjesë e Raiffeisen Bank International, ka arritur marrëveshje me Booking.com, e cila u mundëson të gjithë poseduesve të kartelave të Bankës Raiffeisen të përfitojnë 4% kthim të parave për çdo rezervim të sukessshëm përmes platformës së Booking.com

Si të kyçeni në Booking.com

Për të përfituar kthimin e parave në vlerë prej 4%, juve ju duhet që të kyçeni në Booking.com përmes këtij linku:

Si të përfitoni kthimin e parave?

  • Sigurohuni që të rezervoni me njërën nga kartelat e Bankës Raiffeisen në Kosovë
  • Ju duhet të keni një llogari në Booking.com për të përfituar kthimin e parave. E-mail adresa në llogari duhet të jetë e njëjtë me atë që përdoret për rezervimin tuaj. Ju mund ta krijoni llogarinë tuaj pasi të keni bërë rezervimin 
  • Shuma përfundimtare e kthimit të parave bazohet në 4% të vlerës së rezervimit tuaj. Kjo shumë mund të përjashtojë disa taksa/tarifa dhe i nënshtrohet kursit të konvertimit të valutave
  • Ju do të pranoni kthimin e parave në periudhën prej 64 ditëve e më gjatë nga dita kur keni bërë check-in
  • Banka Raiffeisen mund të marrë një muaj shtesë ose më shumë për të kredituar kthimin e parave.

Apliko për bonus kartelë

Ende nuk keni bonus kartelë? Apliko tani:

Apliko për debit kartelë

Aplikoni për Visa Debit Card

Pako e llogarisë rrjedhëse

Zgjedh njërën nga pakot e Llogarisë Rrjedhëse

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu