Cka eshte Master Debit kartela?

Debit MasterCard eshte Kartela e Bankës Raiffeisen që ju mundëson të përdorni paratë në çdo moment. Ju mund të tërhiqni para në bankomat si dhe të kryeni pagesa në të gjitha POS terminalet brenda dhe jashtë vendit.

Debit MasterCard është kartelë debiti e lidhur direkt me llogarinë tuaj rrjedhëse, që do të thotë se çdo tërheqje e parave ose pagesë do të reflektohet në llogarinë rrjedhëse. Kjo kartelë ju mundëson qasje në mjetet tuaja 24 orë në ditë, 7 ditë në javë përmes rrjetit të bankomatëve brenda dhe jashtë vendit. Poashtu, ju mund të bëni pagesa për mallra dhe shërbime në dyqanet online të cilat pranojnë kartelat MASTER.


 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu