Kursi valutor

Me poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Banka Blen
Banka Shet

USD

1.1337

1.0784

CHF

1.1466

1.0584

GBP

0.8959

0.8522

NOK

10.1806

9.8994

SEK

11.0161

10.7119

DKK

7.5719

7.3637

CAD

1.4825

1.4415


Kalkulatori

Rezultati:

=

=


Përditësimi i fundit::

Plotësoni të dhënat tuaja

Ju faleminderit!

Kërkesa juaj është derguar me sukses. Së shpejti do t'ju kontaktojmë për t'ju njoftuar mbi kursin valutor dhe mënyrën e këmbimit!

Complementary Content
Tools