… më e rëndësishme është të ndiqni studimet tuaja!

Me qëllim që të gjithë studentët të përkrahen gjatë studimeve dhe kohën e tyre të çmuar t’ia dedikojnë mësimit, Banka Raiffeisen ka krijuar një produkt të veçantë për ta: Llogarinë studentore. Këtë llogari mund ta hapin të gjithë studentët që studiojnë në Universitetin e Prishtinës, apo universitetet dhe kolegjet tjera të licensuara në Kosovë.

Përparësitë

  • Hapja e llogarisë pa pagesë
  • Mirëmbajtja e llogarisë pa pagesë
  • Tërheqja e parave në bankomatë pa pagesë
  • Kartelë Debiti pa pagesë

Për të hapur këtë llogari ju nevojitet dokumenti personal i identifikimit dhe Indeksi apo kartela identifikuese e universitetit.
Pas përfundimit të studimeve llogaria studentore kalon automatikisht në llogari rrjedhëse, ku klienti pastaj mund të zgjedhë njërën nga Pakot e Llogarisë rrjedhëse e cila i përshtatet më së shumti.
Për më shumë informacione, ju lutem kontaktoni degët dhe nëndegët e bankës Raiffeisen ose telefononi Qendrën Kontaktuese në numrin 038 222 222

Cakto takimin

Zgjedhni formën e kontaktimit nga ana e Bankës

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu