Apliko online për llogari studentore

Llogari për 10-she.

Mbështetja jonë në rrugëtimin tënd të gjatë profesional. 
Të gjitha shërbimet FALAS!

Përfito FALAS:

 • Mirëmbajtja e llogarisë studentore

 • Aplikimi për Raiffeisen Plus

 • Mirëmbajtja e Raiffeisen Plus

 • Pagesat brenda vendit përmes Raiffeisen Plus

 • Lëshimi i debit kartelës

 • Tërheqje në bankomatët e Bankës Raiffeisen

 • Deponim në bankomatët e Bankës Raiffeisen

 • Pagesat në POS terminale brenda vendit

 • Pagesat në POS terminale jashtë vendit

 • Blerjet në dyqanet online

Çka ju nevojitet për të aplikuar?

Për të hapur Llogari Studentore ju nevojitet: 

 • Dokumenti personal i identifikimit 
 • Kartela identifikuese e universitetit
 • Vërtetimi nga Fakulteti që dëshmon të jeni student aktiv

Pas përfundimit të studimeve, llogaria studentore kalon automatikisht në llogari rrjedhëse, ku klienti pastaj mund të zgjedhë njërën nga Pakot e Llogarisë rrjedhëse e cila i përshtatet më së shumti.

Cilat mosha mund të hapin llogari studentore?

Mosha e lejuar për të aplikuar për këtë shërbim është nga 16 deri me 27 vjeç. Studenti mund të jetë i nivelit bachelor apo master, nëse e ploteson kushtin e moshës.

Për studentët që janë në marëdhënie pune

Studentët që janë edhe në marëdhënie pune mund të kualifikohet për Llogari Studentore nëse i plotesojnë kushtet, si: moshën dhe deshminë që janë studentë (Indeksin apo çfarëdo dokumenti tjetër që përcakton statusin e studentit).

Apliko online për llogari studentore

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu