Kyçu dhe fito!

Kyçu në aplikacionin mobil Raiffeisen Plus dhe kualifikohu për lojën shpërblyese!

 

Për të lehtësur përvojën tuaj bankare, në vitin 2019 kemi lansuar aplikacionin e ri mobil Raiffeisen Plus, ku ju mund të kryeni shumë shërbime bankare, pa pasur nevojë të vizitoni bankën. Tanimë Raiffeisen Plus përdoret nga mijera klientë te Bankes Raiffeisen dhe është duke u vleresuar me notat më të larta.

 

Nga 5 qershor 2020 deri me 31 korrik 2020 të gjithë përdoruesit ekzistues të platformës, si dhe përdoruesit e rinj  të cilët kyçen në aplikacionin mobil Raiffeisen Plus, mund të kualifikohen për lojën shpërblyese.

Kushtet e lojës shpërblyese:

 • Në lojën shpërbyese “Kyçu dhe fito” kualifikohet të gjithë përdoruesit e aplikacionit mobil Raiffeisen Plus. Krejt çka duhet të bëni është të kyçeni në aplikacion.
 • Të gjitha kyçjet në aplikacion përgjatë 24 orëve të ditës, llogariten si një login (kyçje ne aplikacion)
 • Në lojë shpërblyese kualifukohen përdoruesit individual
 • Kohëzgjatja e lojës shpërblyese: 5 qershor – 31 korrik 2020
 • Një klient mund të fitojë vetëm një shpërblim
 • Sa më shumë login/ kyçje në aplikacion përgjatë periudhës së kampanjës, ju rrisni gjasat për të fituar
 • Tërheqja e shpërlimeve do të transmetohet në faqen zyrtare të Bankës Raiffeisen në Facebook
 • Lista e fituesve do të publikohet më datë 12 gusht 2020 në web faqen zyrtare të Bankës Raiffeisen dhe faqen zyrtare në Facebook.

Lista e shpërblimeve:

Shpërblimet (në total 5 shpërblime):

 • 1 x telefon Iphone 11
 • 1 x telefon Samsung Galaxy S20
 • 1 x Pako vjetore premium në IPKO – internet + tv digjital
 • 1 x Pako vjetore premium në KUJTESA – internet + tv digjital
 • 1 x Pako vjetore premium në ARTMOTION - internet + tv digjital

Linqe të rëndësishme:

Aplikacioni për iPhone

Shkarko aplikacionin m-Banking për iOS

Aplikacioni për Android

Shkarko aplikacionin m-Banking per Android

Video udhëzues

Video-udhëzues për përdorim te m-banking

Complementary Content
Tools