Degët e Bankës Raiffeisen në Kosovë kanë implementuar Hapësira Digjitale, ku ju mund të shërbeheni 24 orë, 7 ditë në javë. Qasja në Hapësirën Digjitale është e pakufizuar dhe nuk lidhet me orarin e punës së degës. Për të hyrë në Hapësirën digjitale ju duhet të keni një kartelë të Bankës, e cila përveç nevojës për të realizuar shërbime në Bankomat ju duhet edhe për të hyre brenda.

Udhëzim>> se si duhet të perdorni kartelen për të hapur derën në Hapësirën Digjitale

Udhëzim>> për të dalë nga Hapësira Digjitale

Bankomatë

Ku mund të realizohet tërheqja dhe deponimi i mjeteve. Po ashtu ne bankomatët tanë ju mund të realizoni transfer parash nga kartela ne kartelë. Dhe shumë shpejt gjendja aktuale do reflektoj në llogarinë tuaj, dhe ju shërbimin do e përfundoni shumë shpejt duke kursyer kohë dhe duke mos pritur në radhë. 

Video udhëzuese>> se si ju mund të bëni deponimin e mjeteve

Video udhëzuese>> se si ju mund te bëni transfer parash prej karteles në kartelë
 

Ekranet (screens) për shërbime digjitale

Shumica e Hapësirave Digjitale janë të pajisura edhe me tablet ku ju mund të kyçeni në e-banking për të realizuar shërbimet e nevojshme bankare online, si transfere, pagesa, etj. 

Video udhëzuese>> për regjistrim në Raiffeisen Plus e-banking


 

Përparësitë e Hapësirës digjitale

Kurseni kohën dhe ju i ikni radhëve të pritjeve në degë! 
Ju mund të përfundoni dhë të mërrni shërbime bankarë edhe jashtë orarit zyrëtar të Bankës, teknologjia në Hapësirën digjitale ju ofron shërbime të sigurta dhe të shpejta.
 

Ku ndodhen Hapësirat Digjitale?

Në ketë link>> ju mund të gjeni Hapësirat Digjitale në hartë.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu