Visa Business kartela

Lajme nga Banka Raiffeisen

10/21/2022

Raiffeisen Gallery vazhdon të jetë e hapur për artistët e rinj në Kosovë

Artistët e rinj mund të aplikojnë prej datës 21 tetor deri më 21 nëntor, ndërsa mund ta shfrytëzojnë Raiffeisen Gallery gjatë një muaji në vitin 2023.

10/19/2022

Banka Raiffeisen dhe Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore vazhdojnë bashkëpunimin

Banka Raiffeisen mbështeti rinovimin e sallës kryesore në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore pranë Universitetit të Prishtinës

Kursi valutor

25-11-2022 14:56

Banka blen

EUR/USD 1.0629

EUR/CHF 1.0230

EUR/GBP 0.8806

EUR/NOK 10.4659

EUR/SEK 10.9940

EUR/DKK 7.5422

EUR/CAD 1.4084

Banka shet

EUR/USD 1.0111

EUR/CHF 0.9444

EUR/GBP 0.8376

EUR/NOK 10.1769

EUR/SEK 10.6904

EUR/DKK 7.3340

EUR/CAD 1.3696

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu