Debit MasterCard

është kartelë debiti e lidhur me llogarinë rrjedhëse që ju mundëson të keni qasje në të hollat tuaja 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Kjo kartelë mund të përdoret për tërheqje të parave përmes rrejtit të bankomatëve si dhe të kryeni pagesa në tërminalet e shitjeve brenda dhe jashtë vendit, dhe pagesa në internet.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu