Anita Kovacic, CEO: Financimi i qëndrueshëm, një mundësi e re për klientët dhe vendin

Me 16 janar 2022, Oda Amerikane ka mbajtur një tryezë të rrumbullakët për Financimin e Qëndrueshëm. Anita Kovacic, Drejtoresha Ekzekutive e Bankës Raiffeisen në Kosovë ishte e ftuar si folëse për të ndarë me audiencën nismat e fundit qe ka marrë banka në këtë aspekt. Znj.Kovacic shpjegoi konceptin e stabilitetit financiar, se si do të ndikoj në sektorin privat në Kosovë dhe cilat do të jenë përfitimet si në sektorin privat ashtu edhe për vendin. Ajo diskutoi gjithashtu për kriterët që do të jenë të zbatueshme për financimin e ardhshëm dhe prezentoi programin sensibilizues që aktualisht po zbaton Banka Raiffeisen për të mbështetur klientet e saj në Kosovë që të orientojnë investimet e tyre drejt ESG-së.

Këtu mund të gjeni përmbledhjen e pikave kryesore që Anita Kovacic diskutoi gjatë këtij forumi.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu