Banka më afër jush!

Banka Raiffeisen përdor platformat e Viber si asistentin virtual-REI dhe grupin për njoftime. Nga tani, për të qenë edhe më afër jush ne kemi shtuar edhe komunikimin direkt me klientë përmes kësaj platforme. Tani në Viber ju do të pranoni informata dhe oferta të personalizuara për ju.

Banka Raiffeisen lehtëson përvojën tuaj bankare!

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu