Njoftim për klientë

Prishtinë, 1 dhjetor 2020 - Banka Raiffeisen i njofton klientët se degët e bankës Raiffeisen në Pejë, rruga Bill Clinton dhe në Ferizaj, rruga Vëllezerit Gërvalla do të mbyllen me datë 28 dhe 30 dhjetor 2020, respektivisht. Kjo për arsye se në këto dy qytete, Pejë dhe Ferizaj, banka Raiffeisen ka edhe degë të tjera të cilat klientët mund të vazhdojnë t’i shfrytëzojnë për të pranuar shërbimet bankare.

 

Për të gjetur degën apo bankomatin më të afërt me lokacionin e tyre, klientët mund të klikojnë në linkun: bit.ly/RaiffeisenATM, ndërsa mund të shfrytëzojnë edhe shërbimet digjitale bankare në platformën Raiffeisen Plus: plus.raiffeisen-kosovo.com.

Complementary Content
Tools