Njoftim për klientë

Ju njoftojmë se nga data 31 tetor 2019, Banka Raiffeisen do të mbyllë degën në rrugën “Edmond Hoxha” nr. 27, në Prishtinë, përballë Mensës së studentëve.

Ne do të vazhdojmë të jemi në dispozicion për ju për t’ju ofruar shërbime bankare duke qenë të pranishëm me 12 lokacione të degëve në rajonin e Prishtinës, me shërbime elektronike ku ju mund të realizoni pagesa në kohë reale përmes telefonit tuaj në platformën internet/mobile banking si dhe të shfrytëzoni 51 bankomate në rajonin e Prishtinës për deponim dhe tërheqje ne çdo kohë.
 

Complementary Content
Tools