Njoftim për klientë

Ju njoftojmë se linja fikse 038 222 222 tani është funksionale dhe mund ta shfrytëzoni për të bërë thirrje në Qendrën Kontaktuese. 

 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu