Njoftim për klientë

Të nderuar klientë,
Banka Raiffeisen ju njofton se nga data 05.02.2022 do të ketë ndryshime në cmimorën e bankës. Ky ndryshim do të ndikojë në ofrimin e shërbimeve sa më cilësore duke zhvilluar dhe avancuar produktet dhe shërbimet për ju.

Për informata shtesë, ju lutem i referoheni çmimorës së re duke klikuar në linqet e bashkangjitura në vazhdim apo ndjehuni te lirë të na kontaktoni në cdo kohë përmes email adreses; info@raiffeisen-kosovo.com dhe numrit kontaktues +383 38/49 222 222.

Tarifat për individë
Tarifat për biznese
Tarifa per transfere dhe sherbime tjera per Individe dhe Biznese

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu