Njoftim për ndërprerje të Raiffeisen Plus

Banka Raiffeisen ju njofton se zhvillimet teknike për të përmirësuar dhe avansuar edhe më shumë përvojën tuaj janë implementuar gjatë fundjavës. Megjithatë, Raiffeisen Plus po vazhdon të ketë disa ndërprerje si rezultat i përditësimeve teknike shtesë në këtë platformë.  

Banka është duke punuar intensivisht dhe do t’ju njoftojmë sapo Raiffeisen Plus të jetë funksionale dhe në dispozicionin tuaj.

Ju falemnderit për durimin dhe mirëkuptimin tuaj!

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu