Njoftim për ndryshim në Bordin Menaxhues

Banka Raiffeisen në Kosovë njofton se z. Johannes Riepl, anëtar i Bordit Menaxhues ka vendosur të vazhdojë karrierën e tij jashtë bankës nga data 31 dhjetor 2022. 

Ai ka punuar në Bankën Raiffeisen në Kosovë që nga viti 2011 dhe ka qenë përgjegjës për fushën e SE dhe korporatave. Z. Riepl ka kontribuar shumë në rritjen dhe zhvillimin e këtyre dy segmenteve të bankës. 

Me këtë rast, Banka Raiffeisen në Kosovë e falenderon z. Riepl për kontributin e tij dhe i uron shumë suksese në në të ardhmen.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu