Njoftim për orarin e punës së degëve të Bankës Raiffeisen

Ju njoftojmë se duke filluar nga sot (18 maj 2020), degët dhe nëndegët e bankës Raiffeisen do të punojnë me orarin e mëhershëm (orari i rregullt i degëve), duke u siguruar që përmes respektimit të të gjitha masave të përkujdesemi për shëndetin e klientëve si dhe punonjësve tanë. 

Që ju të informoheni më lehtë për orarin e degëve sipas adresës dhe lokacionit më të afërt me ju, klikoni në këtë link:

https://www.raiffeisen-kosovo.com/shq/rreth-nesh/banka-raiffeisen/deget/

Me qellim të aplikimit të masave te nevojshme të sigurisë për parandalimin e shpërndarjes së virusit COVID-19 dhe evitimit të vizitave fizike në degët dhe nën-degët e bankës, ju rekomandojmë shfrytëzimin e kanaleve alternative për komunikim dhe atyre digjitale për realizim të shërbimeve bankare nga shtepia.

 

Kujdesuni per shendetin tuaj dhe te familjareve tuaj.

Banka Raiffeisen

Complementary Content
Tools