Njoftim per sherbimet e Western Union

Ju njoftojme se nga data 31 Maj, sherbimet e Western Union nuk do te ofrohen me ne deget dhe nendeget e bankes Raiffeisen.

Ju inkurajojme te shfrytezoni kanalet e bankes per dergim dhe pranim te transfereve, ku gjithashtu qe ju te keni banken me vete kudo dhe te transferoni para me lehtesi, ju keni ne dispozicion sherbimet digjitale te bankes Raiffeisen  te cilat nuk njohin hapesire, kohe e as kufinj. 

 

Complementary Content
Tools