Orari i ri i punës për degët e bankës nga data 15 prill

Sipas njoftimeve më të fundit të Qeverisë për orarin e ri të lëvizjes së qytetareve, me qellim të përshtatjes së orarit dhe përmbushjes së kërkesave për klientët tanë ne ju njoftojmë me orarin e ri të degëve i cili do të aplikohet nga data 15 Prill (Mërkure) deri me 17 Prill (Premte):

>> Orari i ri i degëve do të jetë: 08:00 – 14:00 dhe 14:00 – 20:00  varësisht nga dega

>> Me qëllim që ju të informoheni lehtë për degën më të afërt me ju apo sipas kërkeses suaj, klikoni në këte link>> për t’u informuar me orarin e degës përkatese.

>> Ju informojmë se dega e Klinës dhe Ferizaj (Vëllëzerit Gërvalla) do të rihapen për të qenë në shërbim për ju . Orari i degvs së Klinës: 08:00 – 14:00 si dhe orari i degës në Ferizaj:14:00 - 20:00

>> Degët si Malisheva , Vitia , Peja (rr. Beteja e Koshares) , Ferizaj (Aradha e Sharrit, Maxhistralja Ferizaj-Prishtinv) , Prizren (Shatërvan) dhe Shtime vazhdojnë të jenë të mbylluar deri në ndonjë njoftim të radhës

Me qellim të aplikimit të masave të nevojshme të sigurisë për parandalimin e shpërndarjes së virusit COVID-19 dhe evitimit të vizitave fizike në degët dhe nën-degët e bankës, ju rekomandojme shfrytëzimin e kanaleve alternative për komunikim dhe atyre digjitale për realizim të shërbimeve bankare nga shtepia.

Kujdesuni per shendetin tuaj dhe te familjareve tuaj.
Banka Raiffeisen


Realizoni sherbimet bankare permes kanaleve digjitale nga shtepia juaj apo na kontaktoni permes kanaleve alternative per komunikim:

>> Raiffeisen Plus  #RaiffeisenPlus

>> Asistenti virtual në Viber bit.ly/RaiffeisenViber

>> Web page: www.raiffeisen-kosovo.com

>> Facebook: https://www.facebook.com/RaiffeisenKosova

>> Free SMS: 50223

 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu