Orari i ri i punës për degët e bankës nga data 21 prill 2020

Sipas njoftimeve më të fundit të Qeverisë për orarin e ri të lëvizjes së qytetareve, me qellim të përshtatjes së orarit dhe përmbushjes së kërkesave për klientët tanë ne ju njoftojmë me orarin e ri të degëve i cili do të aplikohet nga data 21 prill 2020.

▪️Orari i ri i degëve do të jetë: 08:00 – 14:00 dhe 12:00 – 18:00 varësisht nga dega

▪️Me qëllim që ju të informoheni lehtë për degën më të afërt me ju apo sipas kërkesës suaj, klikoni në linkun në vijim për t’u informuar me orarin e degës përkatëse: https://bit.ly/21prillOrari

▪️ Ju informojmë se dega e Vitisë do të rihapet për të qenë në shërbim për ju. Orari i degës së Vitisë: 08:00 – 14:00.

▪️ Degët si Malisheva, Peja (rr. Beteja e Koshares) , Ferizaj (Aradha e Sharrit, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë) , Prizren (Shatërvan) dhe Shtime vazhdojnë të jenë të mbyllura deri në ndonjë njoftim të radhës

Me qellim të aplikimit të masave të nevojshme të sigurisë për parandalimin e shpërndarjes së virusit COVID-19 dhe evitimit të vizitave fizike në degët dhe nën-degët e bankës, ju rekomandojmë shfrytëzimin e kanaleve alternative për komunikim dhe atyre digjitale për realizim të shërbimeve bankare nga shtëpia.

Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe te familjareve tuaj.

Banka Raiffeisen

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu