Platforma Raiffeisen Plus po funksionon normalisht

Banka Raiffeisen njofton klientët se platforma Raiffeisen Plus tanimë është në funksion dhe në dispozicionin e klientëve.

Edhe njëherë, Banka Raiffeisen falenderon dhe e vlereson shumë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e klientëve gjatë këtyre dy ditëve, duke pasur parasysh vështirësitë që mund të kenë hasur për shkak se platforma ka vazhduar të ketë ndërprerje dhe nuk është kthyer në shërbim të plotë brenda afateve të përcaktuara paraprakisht.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu