Së bashku realizojmë planet tuaja!

Këshilltarët tanë personal Premium Banking janë ekspertë në planifikimin financiar. Ata kanë përfunduar shkollim dhe trajnime të ndryshme, duke u çertifikuar në përputhje me metodologjinë e Raiffeisen Bank International, duke fituar kështu njohuritë, përvojën dhe njohuritë e një prej bankave kryesore në Evropën Qendrore dhe Lindore.

Caktoni një takim me Këshilltarin tuaj për Premium Banking dhe diskutoni për financat tuaja personale!
Këshilltari juaj personal do të organizojë një takim me ju në një kohë që ju përshtatet. Gjatë takimit, ata do të dëgjojnë me kujdes të gjitha planet dhe qëllimet tuaja afatgjate personale dhe profesionale, do të analizojnë situatën tuaj aktuale financiare dhe do t'ju propozojnë një plan financiar strategjik afatgjatë. Plani i propozuar duhet t'ju mundësojë arritjen e qëllimeve tuaja dhe një të ardhme financiare të qetë dhe të lumtur.

Këshilltari juaj personal është gjithashtu në dispozicionin tuaj për nevojat tuaja të përditshme që lidhen me Bankën dhe mund t'ju japë përgjigje për të gjitha pyetjet në lidhje me produktet dhe shërbimet e Bankës Raiffeisen në Kosovë si dhe Grupit Raiffeisen.

Avantazhet e të bërit biznes me këshilltarin tuaj personal:

  • Vëmendja personale dhe kujdesi ndaj klientit,
  • Prioritet - ekzekutimi më i shpejtë dhe i lehtë i të gjitha detyrave bankare,
  • Takime të organizuara në ambient të qetë brenda Bankës,
  • Përgatitja e plani personal financiar afatgjatë,
  • Informata mbi produktet e kursimit-investimit, si dhe produktet tjera financiare,
  • Ndihmë për ankesat tuaja, si dhe gjatë situatave emergjente dhe të jashtëzakonshme.

Në ambientet e këndshme të zyreve të Premium Banking, mund të relaksoheni, të zhvilloni një bisedë konfidenciale me këshilltarin tuaj personal dhe t'i përkushtoheni realizimit të nevojave tuaja financiare. Këshilltari juaj personal është personi i Bankës të cilin gjithmonë mund ta telefononi së pari!

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu