Këshilla financiare që ju sjellin qetësi të mendjes!

Baza e një marrëdhënie të përbashkët biznesi është një plan financiar i plotë dhe i detajuar afatgjatë, i cili do të përgatitet për ju nga këshilltari juaj personal.

Gjatë takimit të planifikimit financiar, këshilltari personal do të dëgjojë me kujdes planet dhe qëllimet tuaja personale dhe profesionale afatgjata dhe do të analizojë situatën tuaj aktuale financiare dhe do të propozojë një plan financiar strategjik afatgjatë. Një plan financiar duhet t'ju mundësojë të arrini qëllimet tuaja në një periudhë të caktuar kohe, të tilla si blerja, ndërtimi ose rinovimi i shtëpisë, edukimi i fëmijëve, etj. Këshilltari juaj personal do t'ju tregojë gjithashtu mënyrat për të investuar në produkte kursimesh dhe investimesh që ju përshtaten më së shumti dhe do t'ju informojë rreth mundësive se si të siguroni një jetë të qetë dhe të lumtur në pension.

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu