13.09.2019

Rreth 450 çanta dhe pajisje shkollore u shpërndanë në shkollat fillore në Prishtinë

Banka Raiffeisen në Kosovë në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit në Komunën e Prishtinës kanë koordinuar shpërndarjen e më shumë se 450 çantave dhe pajisjeve shkollore në 19 shkolla fillore në Prishtinë. Këto çanta dhe pajisje shkollore ishin donacion nga Stepic’s CEE Charity në Vjenë.

Më shumë nga Banka Raiffeisen
Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu