Bordi Menaxhues i Bankës Raiffeisen në Kosovë

Bordi Menaxhues i bankës Raiffeisen në Kosovë përbehet nga drejtoresha ekzekutive dhe tre anëtarët tjerë nga divizionet e Shërbimeve Bankare Retail, Operacioneve dhe IT-së dhe Riskut.

Anita Kovacic

Drejtoreshë ekzekutive, Drejtuese e Bordit Menaxhues
Biografia


Iliriana Toçi

Anëtare e Bordit Menaxhues për Retail
Biografia


 

Shukri Mustafa

Anëtar i Bordit Menaxhues për IT dhe Operacione
Biografia

 


 

Deyan Ivanov

Anëtar i Bordit Menaxhues për Risk
Biografia


Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu