Shpalljet për tenderë

Në vijim mund të gjeni shpalljet për tenderë dhe dokumentet përcjellëse. Për informacione shtesë sa i përket shpalljeve, ju lutem kontaktoni: prokurimi@raiffeisen-kosovo.com.

Afatet dhe kushtet e përgjithshme për prokurim të mallërave dhe shërbimeve në Raiffeisen Bank në Kosovë

Afatet dhe kushtet e përgjithshme për shërbimet e IT-së në Bankën Raiffeisen në Kosovë


Shpalljet për tenderë


IT equipment, Network cabling and components (ref.:T007-04-21)

Tender Announcement - IT equipment, Network cabling and components

Annex 1 - IT equipment, Network cabling and components 


 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu