Në këtë pjesë, mund të gjeni të dhënat për Tokat të cilat janë në pronësi të Bankës Raiffeisen dhe janë në shitje.

Palët e interesuara, për pronat të cilat mund t’i shihni në lidhjet më lartë, mund të kontaktojnë në numrat e telefonit si më poshtë:

Tel: 038 222 222 lok. 356 dhe 357

Mob: 048199355, 048199347, 048199366 dhe 048199358.

Për t’u informuar rreth Ankandeve Publike për pronat që janë në procedurë përmbarimi klikoni linkun më poshtë:

Ankandet Publike


Njoftim per Shitjen e patunshmerise Shtëpi me oborr, në Prishtinë

Njoftim per Shitjen e patunshmerise Shtëpi, Are, Mal në Gjakovë

Njoftim per Shitjen e patunshmerise Shtëpi në Deçan

Njoftim per shitjen e patundshmerise Oborr me Shtepi dhe Arë Krushice e Poshtme - Therande

Njoftim per shitjen e patundshmerise Shtëpi me oborr Sodovine e Jerlive Viti

Njoftim per Shitjen e patundshmerise Shtëpi,  Manastirc Feriza

Njoftim per Shitjen e patundshmerise Shtepi, Prizrenj

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Oborr me Shtëpi Llukac i Begit Istog

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Oborr me shtëpi Zym Prizren

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Oborr me shtëpi; garazh per servisim verturash Bllace - Therande

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Shtëpi me oborr Ferizaj

Njoftim per shitjen e patundshmerise, Toke dhe Shtepi, Komoran Drenas

Njoftim per shitjen e patundshmerise,Shtëpi me oborr dhe toke, Malisheve Gjilan

Njoftim per shitjen e patundshmerise,Shtëpi me Oborr Pozharan Viti

Njoftim per shitjen e patundshmerise,Shtëpi me oborr, Vushtrri

 

 

 

 

 

 

 

Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu