Përdorimi i "Cookies"

Ne përdorim "cookies" për ta bërë faqen tonë të internetit sa më miqësore. Nëse vazhdoni, supozojmë që jeni dakord me përdorimin e "cookies". Për detaje dhe udhëzime për ç'aktivizim, kliko "Më shumë informacione".

OK

Në vijim mund ta gjeni Kodin e etikës së Grupit Raiffeisen

Kodi i etikës së Grupit Raiffeisen

 

Complementary Content
Tools