Përdorimi i "Cookies"

Ne përdorim "cookies" për ta bërë faqen tonë të internetit sa më miqësore. Nëse vazhdoni, supozojmë që jeni dakord me përdorimin e "cookies". Për detaje dhe udhëzime për ç'aktivizim, kliko "Më shumë informacione".

OK

Misioni 

Të zhvillojë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të produkteve konkuruese dhe shërbime të standardit të lartë

Të jetë punëdhënësi më i mirë 

Vizioni 

Të jetë banka kryesore dhe universale në Kosovë 

Complementary Content
Tools