Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Aksionet

Jemi institucioni i parë dhe i vetëm në Kosovë i cili klientëve të vetë u ofron qasje në bursat më të mëdha botërore, siç janë New York Stock Exchange, Nasdaq, Bursa e Frankfurtit, Bursa e Zürichut e shumë të tjera.

Ju tani keni mundësi të investoni në aksione të kompanive të ndryshme, si dhe në fonde investive të menaxhuara nga Raiffeisen Bank International.

Të gjitha urdhërat për tregtim ju mund të bëni përmes telefonit apo e-mailit.

Për më shumë informata dhe për t'u pajisur me kontratën e tregtimit vizitoni degën më të afërt të bankës ose telefononi në +381 38 222 222, lok. 129.