Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Faktoring

Faktoring është një produkt bankar i cili ju ndihmon të pranoni menjëherë paratë për produktet dhe shërbimet e ofruara në vend se të prisni nga klienti juaj t'i paguajë faturat e tyre.  

Përmes faktoring ju mund të pranoni likuiditet si dhe fleksibilitet maksimal që do t'ju mundësojë t'i përmbushni nevojat financiare dhe ta shfrytëzoni rastin për rritje të biznesit.  

 

Faktoring video udhëzuesi- Importimi i faturave 


Faktoring video udhëzuesi- Plotësimi i faturave 

 

Për më shumë informacione, ju lutem kontaktoni këshilltarët tuaj bankarë ose telefononi në Departamentin e Korporatave në 038 222 222 lok. 116.