Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Financim i specializuar

Shfrytëzoni mundësitë tuaja të biznesit përmes financimit të specializuar që ofron Banka Raiffeisen në Kosovë. Prezenca e fuqishme e grupit tonë dhe njohuritë nga tregje të ndryshme ku grupi është prezent na bën ne të jemi ekspertët tuaj sa i përket financimit të projekteve, financim tregtar dhe financim të strukturuar tregtar si dhe factoring.

Shërbimet tona i shtojnë një vlerë të vazhdueshme zgjidhjeve tona financiare në përkrahjen e aktiviteteve tuaja afariste dhe ju ndihmojnë të zhvilloni edhe me tutje biznesin tuaj.