Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Këmbimet

Këmbeni valutën e huaj në Euro dhe anasjelltas, dhe shfrytëzoni shërbimet e Bankës Raiffeisen për të gjitha këmbimet.

Banka Raiffeisen këmben këto valuta:

EUR - Euro

USD - Dollari amerikan

CHF - Frangu zvicëran

CAD - Dollari kanadez*

SEK - Kruna suedeze*

NOK - Kruna norvegjeze*

DKK - Kruna daneze*

*Për këtë valutë nuk ofrojmë transaksione me para ne dorë


Për këmbyesit tonë të shpeshtë ne ofrojmë shërbimin e kontratës zërore, e cila ju ofron mundësi të këmbeni përmes telefonit, pra nga distanca.

Normat e këmbimit valutor të paraqitura në web faqen e bankës mund të ndryshojnë gjatë ditës, dhe si të tilla shërbejnë vetëm për informim.

Vizitoni degën tonë më të afërt për të marrë më shumë informata apo na thirrni në +381 38 222 222 lok. 129.