Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Lista e Tarifave

Në vijim mund të gjeni listën e tarifave për individë dhe biznese:

 

             Lista e tarifave per individe ALBLista e tarifave per biznese ALB

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni në 038 222 222, ext. 291.