Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Personat kontaktues

Antigona Limani

Drejtuese e Departamentit për marketing dhe marrëdhënie me publikun

E-mail: antigona.limani@raiffeisen-kosovo.com

Tel.: 038 222 222 ext. 321

 

Iliriana Tahiraj

Zyrtare për media dhe marrëdhënie me publikun

E-mail: iliriana.tahiraj@raiffeisen-kosovo.com

Tel.: 038 222 222 ext. 124 

 

Flaka Çitaku

Zyrtare për Sponsorime dhe Përgjegjësi Sociale

E-mail: flaka.citaku@raiffeisen-kosovo.com

Tel.: 038 222 222 ext. 111