Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Premium Banking

Banka Raiffeisen në Kosovë ofron shërbimin unik Premium Banking për individë duke ju ofruar edhe këshilltarin personal bankar.

Së bashku

Realizojmë planet tuaja!

 

 

  • Shërbime kulminante në ambient të veçantë
  • Këshilla financiare dhe ekonomike
  • Produkte të disenjuara enkas për nevojat tuaja

Së shpejti Premium Banking do të ketë edhe linkun e veçantë në web faqe për të ofruar sa më shumë detaje sa i përket këtij shërbimi.

Ju lutem kontaktoni këshilltarët tuaj personal ose telefononi në 038 222 222 lok. 346 ose 316 për ofertat dhe mundësitë tjera financiare që dedikohen për ju si klient Premium.