Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Shërbimi për klientë

Misioni ynë

Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të produkteve konkuruese si dhe shërbime të një standardi të lartë

Banka Raiffeisen e ka Njësinë për shërbime për klientë e cila fokusohet në ndërtimin e marrëdhënieve afatagja me klientë, përmirësimin e kualitetit të shërbimeve dhe shqyrton kërkesat e klientëve. 

Kërkesat dhe komentet e klientëve  

Formulari i sugjerimeve është i vendosur në të gjitha degët dhe nëndegët. Ne iu inkurajojmë të dërgoni komentet, sugjerimet dhe ankesat tuaja edhe përmes adresës elektronike.   

Ne i konsiderojmë komentet tuaja si informacione shumë të rëndësishme për shërbimin e klientëve dhe punojmë për të përmbushur kërkesat tuaja në mënyrë sa më efikase.

Ju lutem dërgoni sugjerimet dhe komentet tuaja në adresën elektronike:

customer.service@raiffeisen-kosovo.com

Ne jemi të vendosur të ofrojmë shërbime të standardit të lartë për secilin klient, në çdo kohë.