Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Sponsorimet

 

Sponsorimet dhe Donacionet e Bankës Raiffeisen gjatë vitit 2018

Gjatë vitit 2018, Banka Raiffeisen ka vazhduar të perkrahë projekte nga fusha e sportit, kulturës, edukimit dhe përgjegjësisë sociale.

Në vijim mund të gjeni listën e projekteve të përkrahura gjatë vitit 2018:

 

 • Projekti ATOMI 
 • Fondacioni Bone Vet - Kosova Makers League
 • Chopin Piano Fest "Prishtina" 
 • PriFest - Prishtina International Film Festival 
 • Teatri Profesional "Adriana Abdullahu"
 • Shoqata e Artistëve Mitrovicë
 • Akademia e Basketbollit në Mitrovicë
 • Klubi i Hendbollit Vllaznimi
 • Fondacioni Lumbardhi
 • Klubi Hendbollistik Prishtina
 • Keep it Green
 • Youth Innovation Pejë
 • Këshilli i veprimit rinor
 • Komedia Fest
 • British Embassy Event
 • ICK Elevator Lab
 • Aksioni për nëna dhe fëmijë
 • Donacion në klinikën neonatologjike në Prishtinë
 • Down Syndrome Kosova
 • SOS - Kindergarden
 • Galeria e arteve - Ekspozita Muslim Mulliqi
 • Dita e Austrisë 
 • UBT Lab
 • Cactus Lab