Kontakto

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C.

Zyra qendrore

Adresa

Rruga UÇK, nr. 191

10000 Prishtinë, Kosovë

 

T: +383 38 222 222

Mob: +383 49 222 222

F: +383 (0)3820 30 11 25

E: info@raiffeisen-kosovo.com

Swift Kodi : RBKOXKPR

IBAN : XK05

Vizioni dhe Misioni

Vizioni 

Të jetë banka kryesore dhe universale në Kosovë 

 

Misioni 

Të zhvillojë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të produkteve konkuruese dhe shërbime të standardit të lartë

Të jetë punëdhënësi më i mirë