Financimi i Qëndrueshëm

Kompanitë që janë të gatshme të pajtohen me Taksonominë e BE-së dhe po kontribuojnë në një ndikim pozitiv mjedisor dhe social, mund të kualifikohen për financim të gjelbër. Ne mbështesim klientët tanë në të gjitha aspektet e aktiviteteve të qëndrueshme me financimin përkatës.

Ne mbështesim klientët tanë për të financuar aktivitete që kontribuojnë në:

  • energjinë e ripërtëritshme
  • efikasitetin e energjisë
  • menaxhimin e mbeturinave
  • menaxhimin e ujërave
  • ekonominë qarkore
  • ndërtesat e gjelbra
  • transportin e gjelbër
  • industritë prodhuese
  • kujdesin shëndetësor etj.
Complementary Content
Tools
chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu

chat-logo

Si mund t'ju ndihmoj?Kliko këtu