Skip to main content
Mbiterheqje

Shtëpi e çdo biznesi!

Në botën e sotme të biznesit në ndryshim të vazhdueshëm, të kesh një bankë të besueshme në krah, është si të kesh një themel të fortë për suksesin e kompanisë suaj. Nuk ka të bëjë vetëm me mbështetjen financiare; ka të bëjë me të gjitha shërbimet dhe këshillat e dobishme që Banka na ofron.
Në Bankën Raiffeisen kemi gjetur shtëpinë e dytë të biznesit tonë!

Mbështetja për biznesin

Për ne është e rëndësishme të investojmë në zhvillimin e biznesit tonë dhe të krijojmë bazë për qëndrueshmërinë e tij. Ne duhet të jemi të vëmendshëm që kur të kemi projekte të tilla, të mos mungoj kapitali që na mundëson rritjen. 

Kursi valutor

Në Bankën Raiffeisen unë mund të këmbej valutën Euro në valuta të tjera dhe anasjelltas, me kurs të përshtatshëm ditor. Poashtu, unë mund të përcjell kursin ditor me të gjitha valutat e këmbimit. 

Shkarko Raiffeisen Plus për menaxhimin e financave tuaja